"Η τελειότητα επιτυγχάνεται όχι όταν δεν υπάρχει τίποτα να προσθέσεις, αλλά όταν δεν υπάρχει τίποτα να αφαιρέσεις..." (Antoin de Saint-Exupéry)

tiposeto | digital prints and other

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Μετά από διαμαρτυρίες χρόνων αλλά και την ολοκλήρωση του δρόμου Σχηματάρι Χαλκίδας από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους, τα διόδια Χαλκίδας στην έξοδο Σχηματαρίου είναι πια γεγονός.
Βουλευτές και φορείς του νησιού διαμαρτύρονται έντονα το τελευταίο διάστημα αλλά όπως λέει και η πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Εύβοιας, επειδή «τα γραπτά είναι αυτά που μένουν» και όχι οι διαμαρτυρίες, ήρθε η στιγμή να ενεργοποιηθούν οι υπογραφές Σημίτη και Σουφλιά, σύμφωναμε τις οποίες θα πληρώνουνοι Ευβοείς για τηνκατασκευή της Ιόνιας Οδού στην Δυτική Ελλάδα.
Πηγή: lamiastar
 

Τα διόδια Σχηματαρίου-Χαλκίδας είναι πλέον γεγόνος από LAMIASTARGR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Όλα τα σχόλια τα οποία στέλνονται μέσω λογαριασμού και φέρουν πραγματικό όνοματεπώνυμο δημοσιεύονται.
Ανώνυμα σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, ειρωνικό χαρακτήρα ή θεωρούνται δυσφημιστικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αφαιρούνται εάν δεν υπογράφονται ονομαστικά.
Ο διαχειριστής και οι συντάκτες της σελίδας,
δεν υιοθετούν και δεν φέρουν καμμία απολύτως ευθύνη για οποιεσδήποτε επώνυμες καταγγελίες,απόψεις,τοποθετήσεις,γνώμες και σχόλια γίνονται στον χώρο.
Για να επικοινώσετε με τον διαχειριστή της σελίδας χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας στην στήλη ΦΟΡΟΥΜ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.