Ξ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

KATASKEVI.WEBSITE-ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SITE.. !

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ...TIPOSETO !

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


Δήμος Χαλκιδέων 

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Χαλκιδεών ενημερώνει, δημότες, οδηγούς οχημάτων και περιπατητές για τις νέες επερχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προβλέπονται από την κυκλοφοριακή μελέτη, η οποία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμος Χαλκιδέων, ενημερώνει τους δημότες, οδηγούς οχημάτων και περιπατητές του κέντρου της πόλης, ως προς νέες επερχόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως αυτές προβλέπονται στην κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εγκριθεί (με την απόφαση αρ. 163/2012) από το Δημοτικό Συμβούλιο:
Μετά και την τοποθέτηση των ανάλογων σημάνσεων
1)Από την προσεχή Παρασκευή, 1 Μαρτίου
Καταργείται ο επί της λεωφόρου Βενιζέλου σταθμός ταξί. Στο χώρο που απελευθερώνεται (στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου, από την Παπασκιαδά έως και την Αρεθούσης, δεξιά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων) θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων.
Αντί του καταργούμενου, χωροθετούνται δύο νέοι σταθμοί ταξί:
α)στην οδό Κριεζώτου, στο τμήμα από Αρεθούσης έως Νεοφύτου (αριστερά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων), με 10 θέσεις.
β)στη λεωφόρο Βενιζέλου, στο τμήμα από Φίλωνος έως Παπαναστασίου (στο ρεύμα ανόδου, δεξιά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων), με 13 θέσεις.
2)Από την προσεχή Τρίτη, 5 Μαρτίου
Η οδός Κριεζώτου, στο τμήμα της μεταξύ Συγγρού και Καραμουρτζούνη, αντιδρομείται, με φορά κίνησης πλέον από την Καραμουρτζούνη προς τη Συγγρού και κατ’ επέκταση, προς τη Μπαλαλαίων.
3) Από την επόμενη Παρασκευή, 8 Μαρτίου
Η οδός Δρακοπούλου (μέχρι σήμερα, διπλής κατεύθυνσης σε τμήματά της) καθορίζεται ως μονόδρομος, με φορά κίνησης από τη Γιαννίτση προς τη Ρεγγούκου (της οποίας πλέον θα αποτελεί τον αντίδρομο).
Share on Google Plus

About ανήσυχο πνεύμα

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

PLEXR ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

"Eμπρησμός" στον Κολοβρέχτη (5/12/16)