Είπε: "Η φιλία μοιάζει με τα παλιά βιβλία που ο χρόνος έρχεται και τους προσδίδει μεγαλύτερη αξία..."(Ουγκώ).

tiposeto | digital prints and other

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Οι πινακίδες των αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων που καταθέτουν οι φορολογούμενοι στις εφορίες δεν θα καταστρέφονται, αλλά θα παραμένουν στις ΔΟΥ για όλη την περίοδο ακινησίας του οχήματος όπως προβλέπει απόφαση του υφυπουργού...
Οικονομικών, κ. Γιώργου Μαυραγάνη.
Με την απόφαση αναστέλλεται η ισχύς της σχετικής εγκυκλίου, που προέβλεπε την καταστροφή των πινακίδων μετά την κατάθεσή τους. Στην απόφαση του υφυπουργού αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «με δεδομένη την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία, για τον περιορισμό των δαπανών καταστροφής και επανέκδοσης των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων που τίθενται σε προσωρινή ακινησία και παραμένουν στις ΔΟΥ πέραν του δωδεκαμήνου, σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται η εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργείου Οικονομικών που αφορά στην καταστροφή των πινακίδων αυτών».
Όπως αναφέρεται στην απόφαση, οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που τίθενται σε προσωρινή ακινησία δεν θα καταστρέφονται πλέον και θα παραμένουν στις ΔΟΥ για όλη την περίοδο της ακινησίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όροι λειτουργίας σχολίων:

1) Όλα τα σχόλια τα οποία υπογράφονται με (πραγματικό) όνοματεπώνυμο (με λογαριασμό η χωρίς) δημοσιεύονται.

2) Ανώνυμα σχόλια τα οποία εμπεριέχουν ύβρεις, ειρωνίες ή θεωρούνται δυσφημιστικά προς τον οποιονδήποτε, αφαιρούνται.

3) Η σελίδα και οι διαχειριστές αυτής, δεν υιοθετούν και δεν φέρουν καμμία απολύτως ευθύνη για οποιεσδήποτε επώνυμες απόψεις,τοποθετήσεις και σχόλια γίνονται στον χώρο.Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και την συμμετοχή σας.